INTERVIEW

Gerust op weg met
een straffe verzekering

Je auto verdient de best mogelijke verzekering. Bij Suzuki hechten we hier veel belang aan. Daarom ontwikkelden we samen met onze nieuwe partner Amazon een oplossing die je gerust op weg zet.

Suzuki Insurance

Koop je een Suzuki? Dan kan je een autoverzekering nemen via Suzuki Insurance. De verzekeringen die Suzuki Insurance aanbiedt, lopen voortaan via Amazon. "In nauw overleg met Suzuki hebben we een sterk en gedifferentieerd verzekeringsaanbod voor Suzuki-wagens uitgewerkt. Sinds 1 augustus kunnen nieuwe klanten hiervoor kiezen. Het omzetten van de polissen van de bestaande klanten is voorzien voor begin januari 2020. Er verandert voor hen niets: zij behouden hun premie en hun huidige voorwaarden." vertelt Veerle Desmet, Directeur Partnerships Non-Life Retail bij Amazon.

Formule 24

Voor Suzuki is de Full Omnium Formule 24 ontwikkeld. "Via onze Formule 24-verzekering krijg je bij totaal verlies of diefstal van je Suzuki binnen de 24 maanden na eerste inschrijving een nieuwe identieke auto. Wat nieuw is, is dat je eigenlijk een opwaardering krijgt: je ontvangt tot 110% van de originele waarde. Ook de 0% franchise is een belangrijk voordeel: bij schade van meer dan 500 euro moet je niets betalen binnen onze Formule 24."

We raden onze klanten aan om zich zo compleet mogelijk te beschermen. We geven de klant natuurlijk de keuze - we hebben binnen de Omnium ook de Formule 12 en de Formule 0 - maar de voordelen van de Formule 24 vormen echt een troef.

Veerle Desmet,
Directeur Partnerships Non-Life Retail bij Amazon.

Veiligheid

"Veiligheid gaat voor alles. Daarom bieden we als verzekeraar een permanente korting tot 10% aan op voertuigen die uitgerust zijn met veiligheidsopties, zoals parkeer-, rem-, aanrijdings- of aandachtshulpsystemen." gaat Veerle Desmet verder. Bij Suzuki zijn dergelijke opties standaard aanwezig bij elk model naarmate welk uitrustingsniveau je kiest.

Extra bescherming

Suzuki Insurance kijkt verder dan je auto tout court en biedt ook een Safety pack aan. Zo geniet je van een nog bredere bescherming. "Het Safety pack biedt een bijkomende dekking bovenop de Omnium verzekering. Het beschermt je bijvoorbeeld tegen diefstal of verlies van je sleutel en afstandsbediening. Bij een totaal verlies van je wagen - in de volksmond 'perte totale' genoemd - is er een vervangwagen voorzien, tot 30 dagen. Verder ben je tot 1.250 euro extra verzekerd voor schade aan bagage of schade aan je fietsdrager of dakkoffer. En ook diefstal van brandstof is gedekt."

Wat te doen bij schade

Heb je schade? Dan is het goed om weten dat je snel geholpen wordt. "24 op 7 is er een lijn waarop je terecht kan. Bel het nummer 03 242 92 63 van Suzuki Insurance en wij doen het nodige. Als klant heb je geen zorgen! Bij herstelling gebeurt er een rechtstreekse betaling aan de Suzuki dealer. Je moet ook geen voorschotten betalen. We maken het de klant dus zo gemakkelijk mogelijk."

Interesse in een
vrijblijvende offerte ?

Share